Queen bedankt vrijwilligers voor inzet tijdens coronacrisis

Door: DitjesDatjes
25-03-2020

Het Britse koninklijk huis is alle vrijwilligers dankbaar voor hun inzet tijdens de coronacrisis. Op de Twitteraccount Royal Family, die voornamelijk wordt gebruikt voor activiteiten van koningin Elizabeth, wordt woensdag stilgestaan bij al hun werk.

De koninklijke familie is ook persoonlijk getroffen door het coronavirus. Woensdag werd bekend dat prins Charles is besmet. Hij heeft “milde symptomen heeft”. Toch is na dit nieuws de tijd genomen voor een dankwoord op Twitter. “Vandaag willen we bedankt zeggen tegen alle vrijwilligers die zich door het hele land oneindig inzetten in de strijd van het VK tegen het coronavirus.”

Met de gezondheid van de 93-jarige vorstin gaat het goed. Elizabeth, die in Windsor verblijft, heeft geen klachten, liet Buckingham Palace weten in reactie op het nieuws over Charles. De Queen zag haar oudste zoon op 12 maart voor het laatst, meldt persbureau Reuters. Dat zou nog zijn voor het vroegst mogelijke moment waarop Charles zelf besmet kon raken met het virus.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD