Rachel Hazes neemt drastisch besluit

Rachel Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Rachel Hazes heeft vandaag duidelijk gemaakt helemaal klaar te zijn met negatieve reacties. Daarom neemt Rachel nu een drastisch besluit. Op haar Instagram deelt Rachel de actie die ze gaat ondernemen.

‘Geen platform meer’

,,Ik heb vandaag besloten om geen platform meer te bieden aan alle negatieve mensen die zomaar allerlei uitlatingen over mij doen die nog niet een fractie van de waarheid zijn”, begint Rachel haar bericht op Instagram. ,,Ik distantieer mij van diegenen die mij totaal niet persoonlijk kennen en het nodig vinden om alleen maar negatieve reacties te plaatsen”, legt de 51-jarige Rachel uit. Ze sluit af met de woorden: ,,Het spijt me voor de mensen die wel normaal kunnen reageren, maar voorlopig is het even zo. Liefs Rachel.”

Sneer aan dochter Rox

Eerder deze maand was Rachel in opspraak, wegens een sneer die ze uitdeelde aan haar dochter Roxeanne. Monique Westenberg, de ex-verloofde van zoon André, deelde op haar Instagramaccount een foto van haar jarige hond. Waarna Roxeanne eronder reageert met: ,,Fenders (zoontje van Roxeanne) vriendje, gefeliciteerd.” Iets wat bij Rachel volledig in het verkeerde keelgat schoot. ,,Hij had beter vriendjes met Davinci kunnen worden ipv hem na 9 jaar weg te doen! Schaam je…”, reageert Rachel. Davinci is de hond die Roxeanne ooit heeft weggedaan. 

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESHAZESFAMILIEMONIQUE HAZESMONIQUE WESTENBERGRACHELRACHEL HAZESROXROXEANNEROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck