Rachel Hazes vast in Spanje

Rachel Hazes
Door: DitjesenDatjes
17-03-2020

Rachel Hazes is in Spanje, naar verluidt samen met haar vriend Mike op zoek naar een geschikt huis waar zij en haar vriend een aantal maanden per jaar kunnen doorbrengen. Die zoektocht is door het corona-virus uitgelopen op een drama. De komende tijd kunnen zij door de gesloten Spaanse grenzen niet naar huis.

Hulde aan hulpverleners

Toen ze een aantal dagen geleden naar het Zuid-Europese land gingen had niemand kunnen bedenken dat dit zou gebeuren. Rachel Hazes en haar vriend kunnen niet meer terug naar Nederland omdat de Spaanse regering heeft besloten alle grenzen te sluiten. Mensen kunnen dus niet in of uit het land tenzij ze aan bepaalde voorwaarden voldoen. Op Instagram post Rachel een afbeelding met de tekst ‘Stay strong’. Ze schrijft daarbij: ,,Zojuist gehoord dat Spanje waar ik nu ben over een paar uur de grenzen sluit. Het is eng en gek maar zo belangrijk dat iedereen binnen blijft. Hulde aan alle hulpverleners die dag en nacht voor ons klaarstaan.”

Inmiddels heeft Rachel al veel reacties gekregen en mensen late blijken dat ze het goed van de vrouw vinden dat ze het zo serieus neemt. ,,Blijf maar lekker binnen en denk aan je gezondheid”, schrijft een volger. Anderen wensen haar allemaal sterkte en hopen dat deze crisis snel voorbij zal zijn.

 

Meer DenD