Rachel Hazes verliest rechtszaak tegen beste vriendin

Rachel Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Eerder schreven we over een woeste Rachel Hazes die haar ex-beste vriendin Marieke van Beek, voor de rechter had gesleept. De uitspraak luidde voor Rachel niet veel goeds. Zo heeft Rachel volgens de rechter geen recht op het geld dat ze eist van Marieke. 

‘Ze liegen’

,,Marieke is gewoon een beetje aan het jokken”, legt Rachel Hazes uit aan weekblad Story. ,,Ik ben erg boos op de andere partij, omdat ze liegen. Ik kan daar niet tegen. Recht is recht, krom is krom.”

Ruzie omtrent geld

Rachel spande het kort geding aan tegen haar beste vriendin, omdat Marieke achterstallige betalingen aan Rachel zou zijn verschuldigd. De betalingen bestaan uit huur die Marieke aan Rachel diende te betalen. Rachel kocht in Vinkeveen een huis voor €260.000, om vervolgens voor €1450 per maand te verhuren aan Marieke. Echter, geeft Marieke aan dat de afgesproken huur €800 per maand zou zijn. Ook zou Marieke een jaar geen huur hebben betaald, wat zou worden verrekend met €9000 die Rachel ooit had geleend van Marieke toen ze in geldnood zat. 

Hoger beroep

De advocaat van Rachel laat aan Shownieuws weten waarschijnlijk in hoger beroep te gaan of een bodemprocedure te starten. Zo legt advocaat Slagter uit: ,,Een kort geding is een snelle, maar tegelijkertijd nogal vluchtige rechtsgang. Dit brengt beperkingen met zich mee zeker bij zaken waarbij sprake is van een gecompliceerde voorgeschiedenis. De voorzieningenrechter achtte deze kortgedingprocedure te gecompliceerd om een oordeel te geven over de gestelde betalingsachterstanden. Rachel Hazes zal in hoger beroep gaan of een bodemprocedure starten, om in ieder geval op dit punt een heldere uitspraak te verkrijgen.”

Tags

HAZESKORT GEDINGMARIEKE VAN BEEKRACHELRACHEL HAZESWEEKBLAD STORY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck