Rachel Hazes woest op voormalig hartsvriendin

Rachel Hazes
Door: DitjesenDatjes
24-06-2020

Rachel Hazes heeft de laatste jaren van veel mensen afscheid genomen. Niet omdat ze zijn overleden, maar omdat de band met hen verslechterde. Eerst met zoon André, vervolgens Roxeanne, haar relatie met Mike is voorbij en nu wordt ook duidelijk dat ze knallende ruzie heeft met haar voormalig hartsvriendin.

Ruzie over huur

Weekblad Story schrijft over de rechtszaak tussen Rachel Hazes en Marieke van Beek. Jarenlang waren de twee onafscheidelijk: ze woonden dichtbij elkaar, Marieke werkte voor Rachel en ze was belangrijk toen Roxeanne en zoon André jonger waren. Nu is hun warme band bekoeld en zien de twee elkaar alleen nog in de rechtszaal. De vrouwen hebben ruzie over de huur van de woning die Rachel ooit kocht voor Marieke en over een vermeende lening van 9.000 euro.

Liegen?

Volgens Marieke bedraagt de huur van haar woning slechts 800 euro, maar volgens Rachel is Marieke haar elke maand 1450 euro verschuldigd. Marieke woont al vier jaar in het huis en dus zou de schuld volgens Rachel aardig hoog zijn opgelopen. Daarnaast zou Marieke van januari 2017 tot februari 2018 geen huur hebben betaald. Dit zou verrekend zijn met 9000 euro die Marieke Rachel ooit had geleend toen ze in geldnood zat.

,,Marieke is gewoon een beetje aan het jokken”, zegt Rachel Hazes tegen weekblad Story. ,,Ik ben erg boos op de andere partij, omdat ze liegen. Ik kan daar niet tegen. Recht is recht, krom is krom.” Eind juni doet de rechter uitspraak in de zaak.

DenD promoties