Rachel: ‘Ik app zoon Rossana iedere dag’

Nino Wilkes
Door: DitjesenDatjes
25-01-2020

Rachel Hazes heeft weer contact met haar zoon en heeft de liefde weer gevonden. Toen ze nog minder goed in haar vel zat kon ze rekenen op haar goede vriendin Rossana Kluivert. Nu Rossana in de problemen zit, door de uitzending van Opgelicht?! Waarin haar goede doel negatief werd uitgelicht, is Rachel er voor haar.

Veel contact met zoon

,,Zij is wel een van mijn beste vriendinnen”, zegt Rachel tegen weekblad Story. ,,Ik heb Rossana via Patrick leren kennen. Patrick was altijd goed met André, mijn man.” De twee vrouwen werden goede vrienden van elkaar en bleven elkaar zien nadat André overleed. ,,Rossana en ik vertellen elkaar alles. Ja echt, alles. Het kan zo gek niet zijn of we weten het van elkaar.”

Met wie Rachel ook erg close is, is de zoon van Rossana. Nino was zelfs de eerste die wist dat Rachel weer geluk had gevonden in de liefde. Eerder dan zijn moeder. ,,Ik ben heel close met Nino”, zegt Rachel hierover. ,,We eten twee keer per week samen. We bellen elkaar drie keer per week en appen iedere dag: om even te weten hoe het gaat. Een beetje sociaal contact is goed.” 

Meer DenD