Rachel onder vuur door foto

Rachel Hazes
Door: Tanja Brouwer
08-06-2020

Rachel Hazes zit goed in haar vel en heeft eindelijk weer de energie en zin om samen met haar geliefden op stap te gaan. Gisteravond ging ze met een aantal vrienden, onder wie Djarno Hofland, uit eten in een restaurant. Maar in plaats van leuke reacties op de foto, krijgt ze op Instagram de volle laag.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Domme fout’

Het valt volgers namelijk op dat de acht mensen wel heel dicht bij elkaar zitten, en dat horecagelegenheden zich nu aan strenge regels moeten houden. Zo moeten mensen die niet uit hetzelfde huishouden komen ook in restaurants 1.5 meter afstand in acht nemen, en dat gebeurt duidelijk niet op de foto. Een aantal volgers kan het niet laten daar iets van te zeggen en wijzen Rachel ook op een ‘domme’ fout, die het restaurant duur kan komen te staan.

,,Ik denk dat als dit ontdekt wordt, ze de tent meteen kunnen sluiten”, schrijft iemand die het van Rachel niet slim vindt dat ze de naam van het restaurant noemt. ,,Wat heerlijk, maar misschien minder slim om de naam van het restaurant erbij te vermelden.” Een ander schrijft: ,,Stay Home! Geen afstand zie ik.” Rachel reageert niet op al die kritische reacties.

Relatie verbroken

Rachel zal hebben genoten van de gezelligheid, want sinds kort is ze weer single en woont dus weer helemaal alleen. Haar relatie met Mike verbrak ze omdat ze naar eigen zeggen het te druk had en zij haar drukke leven niet kon combineren met zijn leven.


Meer DenD