‘Rachel onthult reden familiedrama’s’

Rachel Hazes
Door: DitjesenDatjes
12-08-2020

Dat er al jaren wordt gekibbeld tussen de leden van de Hazes-familie is bekend. Maar wát precies hun redenen zijn om zo nu en dan het contact weer te verbreken, blijft altijd gissen. Nu lijkt het erop dat Rachel Hazes voor eens en voor altijd duidelijk maakt wat er achter gesloten deuren is gebeurd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ruzies tussen moeder en kinderen

Toen Roxeanne en haar broer André na vijf lange jaren van ruzie eindelijk de strijdbijl begroeven, vertrok Rachel Hazes naar Spanje. Zij blijkt geen onderdeel te zijn van het herstelde familiegeluk. Waarom? Dat wordt niet helemaal duidelijk.
Het ging namelijk juist een tijd weer goed tussen Rachel en haar zoon, nadat ook zij elkaar jaren niet hadden gesproken.

Vader en vriendin

Niet alleen met haar kinderen heeft Rachel problemen, want ook haar voormalige beste vriendin moet het ontgelden. Zij stonden onlangs lijnrecht tegen over elkaar in de rechtszaal, waar er vooral gediscussieerd werd over geld dat ze elkaar verschuldigd zouden zijn.
Tot slot is er nog Jan van Galen, de vader van Rachel, met wie ze ook lang geen contact heeft gehad. Een paar maanden geleden zocht ze hem weer op. De man was dolblij, maar al snel moest hij weer een teleurstelling verwerken: Rachel zou boos op hem geworden zijn toen hij de media enthousiast vertelde over het herstelde contact met zijn dochter.

Wie veroorzaakt drama?

Opvallend is dat Rachel in al dit familiedrama de enige persoon is die overal bij betrokken is geraakt. Toeval of zorgt de weduwe van wijlen André Hazes zelf voor al dat drama? De vrouw is bezig met haar tweede boek, waarin misschien wel aan het licht komt wat er allemaal is gebeurd de afgelopen jaren én welke rol Rachel daar zelf in heeft gespeeld. ,,Mensen zullen mij beter begrijpen”, beweert Rachel tegen weekblad Story over haar boek, die ze op dit moment in Spanje aan het schrijven is.

Meer DenD