Is Rachel te zien in soap André Hazes?

Door: DitjesenDatjes
06-03-2018

Het tweede deel van de soap van André Hazes komt binnenkort op televisie. Een belangrijk persoon die in het eerste seizoen van ‘Ik haal alles uit het leven’ niet te zien was, is moeder Rachel. De kans is groot dat ze nu wel onderdeel uitmaakt van het programma.

Hereniging

De band tussen moeder en zoon Hazes is sinds eind 2017 verbeterd. Na jaren geen contact te hebben gehad ze samen met familie uiteten geweest. Een echte hereniging. Het klikte daarna zo goed dat Rachel bij een optreden van André is gaan kijken, en laatst voor het eerst met kleinzoon André op de foto stond. Eindelijk kan ze een echte oma voor hem zijn. De jaren voor de hereniging ging het niet goed met Rachel. Ze had psychische problemen die zo ernstig waren dat ze is opgenomen in een kliniek.

In de soap is ook te zien hoe André werkt aan zijn carrière. Want ondanks zijn successen van de afgelopen tijd, wil hij meer en meer. Waar hij wel op wil letten is zijn tijd voor familie. Nu al heeft hij het gevoel belangrijke mijlpalen van zoontje André gemist te hebben. Ook heeft vriendin Monique Westenberg aangegeven meer tijd met André te willen hebben. Hun relatie liep eind vorig jaar bijna op de klippen, en dat moet in dit nieuwe seizoen voorkomen worden. Ook wil het stel verhuizen.

Waarschijnlijk blijft Roxeanne de grote afwezige in het programma. André en zijn zus hebben hun slechte band nog steeds niet hersteld. Volgens Monique gaat dat voorlopig ook niet gebeuren.

 

 

Meer DenD