Radio 538 gooit programmering op de schop voor voedselbank

Door: DitjesDatjes
01-12-2020

Tijdens Missie 538 wordt de gehele programmering van Radio 538 bepaald door de luisteraar. Met die actie wil de radiozender half december aandacht vragen en geld inzamelen voor de voedselbank.

Begin oktober maakte 538 al bekend dat de week van 14 tot en met 18 december in het teken zal staan van de voedselbank. Luisteraars konden zelf met idee├źn komen om met elkaar zoveel mogelijk geld in te zamelen, waar vervolgens in die week aandacht aan wordt besteed door de radiozender. Ook kunnen luisteraars tegen betaling een plaatje aanvragen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De programmering van de radiozender wordt voor de actie ook flink onder handen genomen. Zo gaat de 538 Ochtendshow met Frank Dane een uur langer door en Coen & Sander starten een uur eerder. Klaas van der Eerden sluit zich aan bij Wietze en Chris en ook zij maken een show van vier uur. Enkele dj’s gaan tijdens Missie 538 het land in, op zoek naar mooie en bijzondere verhalen van klanten, vrijwilligers en luisteraars die een eigen actie zijn gestart.

In aanloop naar de actie hebben Frank Dane, Wietze de Jager, Coen Swijnenberg en Sander Lantinga al een dag meegewerkt bij de voedselbank. De komende tijd zullen ook andere medewerkers van de radiozender, voor en achter de schermen, langsgaan.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD