Rafael van der Vaart ging door donkere periode: ‘Doodongelukkig’

Rafael ging door donkere periode
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rafael van der Vaart ging door een donkere periode. In 2013 belandde hij in een vervelende scheiding met Sylvie Meis, had vervolgens een onstuimige relatie met Sabia Boulahrouz en daarna verhuisde hij naar het Spaanse Sevilla. Hij was doodongelukkig, tot Frits Barend hem een bezoekje bracht.

Na de breuk met Sabia vertrok Rafael naar Sevilla waar hij onder contract stond bij Real Betis. Maar omdat hij ver verwijderd was van zijn familie en vooral van zijn zoon Damián, was hij eenzaam en doodongelukkig.

Estavana

Het ging in die tijd niet goed met Rafael. Frits Barend bracht in 2016 een bezoek aan hem, iets wat hij zich nog goed kan herinneren. ,,Ik zag toen dat het helemaal niet goed ging met Rafael”, vertelt Frits Barend in gesprek met weekblad Story. ,,Tijdens dat bezoek liet ik Rafael een KPN-documentaire zien die we kort daarvoor in Denemarken voor ons magazine Helden hadden gemaakt met handbalster Estavana Polman.”

Vonk overgeslagen

Frits bracht Rafael vervolgens in contact met Estavana en de vonk sloeg al snel over. ,,Dat zijn de leuke bijkomstigheden van mijn vak”, aldus Frits. Rafael en Estavana gingen samenwonen in Denemarken en kregen dochtertje Jesslynn. Inmiddels is Estavana weg uit Denemarken en woont nu in Roemenië. ,,Het is ontzettend jammer dat Estavana weg is uit Denemarken en nu in Roemenië speelt, omdat Rafaels 16-jarige zoon Damián in Denemarken speelt.”

‘Ik mis het gezinsleven’

Gescheiden van zijn grote liefde en dochter zijn vindt Rafael ontzettend zwaar. ,,Ik ben wel een paar keer een week naar Roemenië geweest. Maar het fijne familiegevoel heb je natuurlijk niet. Ik mis het gezinsleven met Estavana”, liet hij eerder weten in Story. Ook merkt Rafael dat Damián en Jesslynn elkaar missen, omdat Damián bij Rafael woont en Jesslynn bij Estavana. ,,Maar Estavana wil haar dochter echt bij zich hebben. En ikzelf vind het ook wel fijn dat ze bij haar moeder is.”

Tags

ESTAVANA POLMANRAFAEL VAN DER VAARTSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck