Rafael van der Vaart onder invloed bij Studio Voetbal? ‘Wat voor snoepjes heb jij op?’

Was Rafael onder invloed?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De eerste uitzending van het seizoen van Studio Voetbal heeft behoorlijk wat stof doen opwaaien. Vooral Rafael van der Vaart vestigde de aandacht op zich: Pierre van Hooijdonk vermoedde zelfs dat Van der Vaart onder invloed was. ,,Wat voor snoepjes heb jij op?”

Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart botsten gisteren behoorlijk aan tafel bij Studio Voetbal. In de uitzending ging het over de overwinning van Ajax op Heracles Almelo en over Maurice Steijn, de trainer van Ajax.

‘Wat voor snoepjes heb jij op?’

,,Rafael, wat vind jij van Maurice Steijn als nieuwe trainer van Ajax?”, vroeg presentator Sjoerd van Ramshorst. ,,Geweldig”, antwoordde Van der Vaart. Van Hooijdonk, die in het verleden al meermaals botste met Steijn, begreep daar niets van. Rafael vertelde dat hij met Steijn gesproken heeft, maar kwam niet goed uit zijn woorden. ,,Wat voor snoepjes heb jij op?”, lachte Van Hooijdonk.

‘Drankjes genuttigd’

Ook op X, het voormalige Twitter, gaan kijkers los op Rafael. ,,Rafael van der Vaart heeft vanmiddag even iets te lang op het terras gezeten”, schrijft iemand. Een andere kijker denkt hetzelfde. ,,Van der Vaart heeft denk ik een paar drankjes genuttigd op deze zondag.” Rafael wordt door een andere kijker zelfs ‘bezopen’ genoemd. ,,NOS Voetbal, graag aan Rafael van der Vaart vragen of hij nuchter naar de studio komt. Die gast is bezopen”, schrijft de kijker.

Damian

Damian, de zoon van Rafael, gaat zijn vader achterna. ,,Het is de bedoeling dat Damian komend seizoen in Ajax onder 18 gaat spelen”, bevestigde Rafael eerder in gesprek met De Telegraaf. In maart 2022 werd Damian voor het eerst opgeroepen voor het Nederlands elftal Onder 16 jaar. Rafael wilde in het belang van Damian niet uitgebreid op de aanstaande overstap naar Ajax reageren en hoopt dat zijn zoon vooral gaat genieten. ,,Het is de droom van mijn zoon en geen project van mij”, zei hij tegen De Telegraaf.

Tags

RAFAEL VAN DER VAART

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck