Rafael van der Vaart wekt verbazing met uiterlijk

Teveel frituur voor Rafael
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rafael van der Vaart was gisteren aanwezig in de Johan Cruijff ArenA tijdens de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. De analist zat er behoorlijk geïrriteerd bij tijdens de uitzending van Studio Voetbal en kijkers hadden niet alleen commentaar op zijn opmerkingen, maar ook op zijn uiterlijk…

Rafael stak aan tafel bij Studio Voetbal zijn frustratie niet onder stoelen of banken. Hij gaf vorige week nog aan volop vertrouwen te hebben in een overwinning voor Ajax. ,,3-0 voor Ajax”, riep hij toen nog. Dat liep wel even anders: Feyenoord won gisteren met 3-2.

Geïrriteerd

De teleurstelling was goed af te lezen van het gezicht van Rafael. En dat presentator Sjoerd van Ramshorst opmerkte dat Rafael behoorlijk geïrriteerd reageerde, viel niet in goede aarde. ,,Het lijkt of jullie me niet serieus nemen. Natuurlijk ben ik geïrriteerd!”, zei Rafael terug.

‘Frituurtje’

Twitter stroomde direct vol met reacties van kijkers die de draak steken met Rafael. Niet alleen nemen maar weinig kijkers hem serieus, ook valt velen iets anders op. Zijn uiterlijk lijkt behoorlijk veranderd. ,,Zet iemand alvast het frituurtje aan voor Van der Vaart?”, grapt een kijker op Twitter.

Tags

RAFAEL VAN DER VAART

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck