Rapper Lil’ Kleine na ‘hectiek’ weer op vakantie

Door: Lies Jansen
05-05-2021

Volgers van rapper Lil’ Kleine weten maar al te goed dat de artiest graag op vakantie gaat. Ook nu verblijft de rapper weer in het buitenland. Een maand geleden bracht de 26-jarige Jorik Scholten nog een vakantie door op Ibiza. Een vrij beruchte vakantie…

Zon, zee, eten

Voor deze vakantie is de rapper neergestreken in het prachtige Marbella. In zijn Instagram stories is te zien dat de rapper geniet van de zon, zee en goede restaurants. Kleine lijkt geen moeite te hebben met het negatieve reisadvies. 

Ruzie met Koen Kardashian?

De vorige keer dat Jorik voet zette op Spaanse grond draaide de geruchtenmolen volle toeren. Tijdens deze vakantie werden opnames van de realityserie van zijn partner Jaimie Vaes abrupt stopgezet. Shownieuws meldt dat diverse bronnen hebben aangegeven dat er een heftig incident had plaatsgevonden op het eiland. Goede vriend van Jaimie Vaes, Koen Kardashian en Jorik zouden namelijk ruzie hebben gekregen. Koen keerde terug naar Nederland met een blauw oog. Volgens Koen kwam dit door een ongeluk met een haarföhn. 

Meer DenD