Rare opmerking Voice-coach Waylon over Ilse DeLange

Waylon over Ilse DeLange
Door: Jos La Grande
16-01-2021

Het was een merkwaardig moment in de The Voice of Holland van afgelopen vrijdagavond toen coach Waylon na het mislukte optreden van de 33-jarige deelnemer Petra antwoord gaf op een vraag van mede-coach Jan Smit.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De vraag van de Volendammer kwam op het moment dat de vier coaches niet op de rode knop hadden gedrukt. Petra werd naar huis gestuurd, een pijnlijke moment nadat ze overigens in het derde seizoen ook al had mee gedaan aan de tv-talentenjacht.

Pijnlijk

,,Leek een beetje op Ilse?”, vroeg Jan aan zijn buurman Waylon toen Petra al was vertrokken. Waylon antwoordt vervolgens: ,,Kunnen jullie dat erin laten. En dan klaar….”

LEES OOK: Videobewijs dat Ali B als een dolle te keer ging tegen Waylon

De opmerking van Waylon verwijst kennelijk naar de turbulentie tussen de zanger en Ilse DeLange. Ze traden als duo op tijdens het Eurovisie Songfestival in 2014 met Calm After The Storm. Daarna spatte de samenwerking uiteen. De twee hebben sindsdien een hekel aan elkaar.

Onnodig

De opmerking van Waylon komt ook op het moment dat hij en Ali B deze week in de publiciteit kwamen door een uit de hand gelopen ruzie die in het geheim was opgenomen in de pauze van The Voice. Over dat incident is inmiddels veel ophef, omdat de woordenwisseling volledig uit de hand liep.

Ali B was zijn emoties nauwelijks de baas. Maar waarom de rapper zo kwaad was op Waylon is nog niet duidelijk.

Mysterie

De opmerking van Waylon ,,Kunnen jullie dat erin laten. En dan klaar…” kan worden uitgelegd als raar, ongepast of zelfs als een nare en onnodige steek onder water richting Ilse DeLange.

Sommigen beweren dat de relletjes tussen de coaches goed zijn voor de kijkcijfers. Het moment tussen Jan Smit en Waylon was in feite overbodig.

Meer DenD