Reden ruzie Rox en Rachel: ‘Erik is nieuwe Monique’

Door: DitjesenDatjes
14-05-2020

Rachel Hazes heeft weer contact met haar zoon André, bezocht haar vader voor het eerst in acht jaar en is eindelijk gelukkig in de liefde. Er is één iemand met wie ze het nog steeds niet goed heeft gemaakt: haar dochter Roxeanne.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Zelfde situatie

Eerst waren ze erg close. Rachel woonde boven Roxeanne en haar vriend Erik Zwennes en paste vaak op haar kleinzoon Fender. Roxeanne steunde haar moeder altijd, vooral in de zware tijden toen het psychisch niet goed ging met Rachel. Maar toen Rachel weer contact kreeg met zoon André veranderde de moeder-dochter band. ,,Het afgelopen jaar hebben ze elkaar vrijwel niet gesproken”, vertelt een bron aan weekblad Privé. ,,Het is net zoals het destijds ging tussen Monique en Rachel. Zo’n situatie is er nu weer, maar dan met de vriend van Roxeanne.” 

Leeftijdsverschil?

Hoewel Rachel en Erik jaren goed contact hadden met elkaar, gaat het volgens de bron nu dus niet goed tussen haar en haar schoonzoon. Wat er voorgevallen is, is onduidelijk. Datzelfde was het geval tussen haar en Monique. Het gerucht gaat dat Rachel het leeftijdsverschil tussen haar en haar zoon André te groot vond, maar bevestigd is dit nooit. 

Wat is er gebeurd tussen Rachel en Erik en belangrijker nog: zullen Rachel en Roxeanne het snel weer bijleggen?

Meer DenD