Reis naar Florida niet te zien in docu André: voor in komende soap?

Reis André niet in docu
Door: Charlotte Wijnen
17-05-2022

De reisjes naar Amerika, de verzoening met Monique én zelfs een huwelijk: we zouden het allemaal gaan zien in de documentaire van André Hazes. Maar nu wordt er gefluisterd dat de documentaire begin dit jaar al afgerond zou zijn. Komt er nóg een soap aan?

André en Monique vertrokken niet alleen met zoontje Dré naar Amerika maar ook met de geluidsman van de zanger. Het zorgde voor een stroom van geruchten. Er werd niet alleen vermoed dat ook deze reis in de documentaire van André zou worden getoond, maar er zou binnenkort ook iets groots gaan gebeuren.

Bruiloft?

André werkt al een jaar lang aan een documentaire die binnenkort te zien zal zijn op Videoland. Daar zouden we niet alleen zijn verschillende reisjes naar Amerika zien waar hij ‘op zoek gaat naar zichzelf’, maar ook de vakantie met Monique en zoontje Dré. Volgens Yvonne Coldeweijer wordt als klap op de vuurpijl ook de bruiloft, die nog voor het einde van dit jaar zou plaatsvinden, gefilmd voor de documentaire.

Monique lijkt hier en daar al wat hints te willen geven dat zij en André samen zijn, maar ontkent op Instagram dat zij en André gaan trouwen. Volgens geruchten houdt ze zich stil omdat de grote onthulling pas wordt getoond in de documentaire.

‘Reis met Monique NIET in docu’

Maar volgens showbizzkanaal RealityFbi wordt er al sinds januari van dit jaar niet meer gefilmd. Dat betekent dat de reis naar Amerika helemaal niet voorkomt in de documentaire. ,,Een bron dichtbij het productiehuis van André’s nieuwe documentaire Crossroads, heeft mij laten weten dat de documentaire al een tijdje ‘af’ is”, meldt het kanaal in Instagram Stories.

,,Eigenlijk is alles vanaf januari 2022 niet meegenomen in de documentaire. Alle reisjes, tussenstops en de recente reis van André en Monique naar Amerika zullen niet te zien zijn. Wel alle drama uit 2021 komt aan bod.”

Komt er nóg een documentaire?

In 2021 speelde vooral Sarah van Soelen een grote rol in het leven van André. Haar familie heeft afgelopen weekend dan ook al laten weten dat zij niet willen verschijnen in de documentaire. De familie eist zelfs dat alle beelden eruit worden gehaald en zouden met de makers om de tafel zijn geweest.

Het leven van de familie Hazes is al jarenlang één grote soap. Maar ook dit jaar gebeurde er in het leven van André een hoop. Vorige week stonden hij en Monique nog op de voorpagina van Privé met intieme foto’s wat het bewijs zou moeten zijn voor de verzoening. Wellicht genoeg voer voor nóg een documentaire…

Meer DenD