‘Relatie Ruud en Olcay gaat nooit werken’

Sinds die relatie van Olcay en Ruud de Wild afgelopen maand naar buiten kwam, is het het gesprek van de dag. De knappe Olcay met miljoenen schuld viel op de ruwe radio dj. Velen kunnen nauwelijks geloven dat het om echte liefde gaat. Zelfs vrienden van het stel denken dat de relatie geen stand houdt. Dat vertellen ze aan weekblad Weekend.

Eigen zin

,,Ruud en Olcay zijn allebei erg leuke personen, ik mag ze heel graag maar dit gaat nooit werken”, begint een bron met vertellen tegen het weekblad. ,,Olcay is iemand die graag ziet dat alles gaat zoals zij wil. Dat geldt voor haar werk, maar ook voor haar privéleven.” De presentatrice kan dat niet ontkennen, want eerder zei ze over zichzelf dat ze inderdaad erg egocentrisch kan zijn. ,,Ik denk dat ik verslaafd ben aan de manier waarop ik mijn leven heb ingericht”, zei ze daar over.

Seks

Helaas lijkt het erop dat Ruud zich niet alleen in het dagelijks leven moet aanpassen aan Olcay, want ook in bed zal hij zich moeten aanpassen. Olcay heeft namelijk eens laten weten dat het allemaal maar ‘gedoe’ vindt. ,,Ik vind het vies en ik ben er te ongeduldig voor”, zei Olcay over seks in VIVA. ,,Ik ben ervan overtuigd dat er heel veel vrouwen zijn zoals ik, die denken: van mij hoeft het geen twee keer per week.” De uitspraken kunnen weleens voor problemen zorgen, want Ruud is het tegenovergestelde. ,,Voor mij is het een heel belangrijk ingrediënt in een relatie. Misschien wel meer dan de helft”, zei de dj over seks tegen een seksuoloog.

Een bron die Ruud goed kent denkt dat hun verschillende mening over seks en het egocentrisme van Olcay een groot probleem kan vormen. ,,Ruud is iemand die heel erg zijn eigen weg gaat. Hij heeft ontzettend behoefte aan alleen zijn. Dat is ook de reden dat hij zijn laatste relatie heeft verbroken”, zegt de bron tegen Weekend. ,,Die gaat zich nu echt niet ineens aanpassen aan de grillen en wensen van Olcay.”