‘Relatie William en Harry verbeterd door zieke vader’

Door: Tanja Brouwer
13-05-2020

De relatie tussen de broers prins William en prins Harry is de laatste maanden minder goed dan voorheen. Dat zou te maken hebben met Meghan Markle en haar opstandige gedrag en doordat prins Harry steeds meer afstand doet van zijn familie. Nu denkt een Britse Koningshuisexpert te weten dat het coronavirus de twee mannen weer dichter tot elkaar heeft gebracht. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Videocalls

Hoewel William in Londen woont en Harry helemaal in Los Angeles zit in zijn nieuwe luxe villa, hebben de twee heren volgens expert Katie Nicholl een betere band gekregen dan toen ze nog allebei in de Engelse hoofdstad woonden. Tegen Entertainment Tonight zegt Katie het volgende: ,,Het lijkt erop dat de broers elkaar weer gevonden hebben. Ze hebben elkaar meerdere malen gesproken via een videocall, wat hen nader tot elkaar heeft gebracht. Zeker toen hun vader ziek bleek te zijn, hebben de prinsen hun voorgaande onenigheden opzij gezet.”

Eigen leven

De verhuizing van Harry en Meghan heeft er volgens Katie voor gezorgd dat beide koppels meer lucht krijgen. ,,Harry en Meghan kunnen nu hun eigen leven leiden in Amerika, waar William en Catherine hun taak kunnen blijven vervullen als senior royals, zonder dat daarbij constant vergelijkingen met hun familieleden worden gemaakt.”

Meer DenD