Release Mission: Impossible 7 uitgesteld naar zomer 2023

Door: DitjesDatjes
21-01-2022

Paramount Pictures heeft de release van het zevende deel in de Mission: Impossible filmreeks uitgesteld tot de zomer van 2023. De film zou in eerste instantie dit jaar in première gaan, maar vanwege het coronavirus is de productie flink vertraagd.

“Mission: Impossible-films zijn lastig op te nemen door de vele stunts en effecten, het filmteam probeert zo weinig mogelijk green screen te gebruiken”, laten filmproducent Paramount Pictures en co-producer Skydance weten aan Variety. Ook worden de films vaak op verschillende locaties opgenomen, zo werden delen van de laatste Mission: Impossible film in onder andere Italië, Polen en Engeland gefilmd. Dit werd niet makkelijk gemaakt door een “pandemie die geen grenzen kent”, melden de productiemaatschappijen.

De Amerikaanse acteur Tom Cruise speelt wederom de hoofdrol van Ethan Hunt, een agent die de wereld probeert te redden van een dreigende ondergang. Andere acteurs die meewerken zijn onder anderen Rebecca Ferguson , Hayley Atwell en Ving Rhames.

Dat het zevende deel van de populaire actiefilmreeks wordt uitgesteld, heeft ook tot gevolg dat deel acht nog even op zich laat wachten. Die film staat nu gepland voor juni 2024.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD