René van der Gijp stuurt nachtelijke berichtjes naar vrouwen

Door: Molly Baas
16-05-2018

Ook al heeft René van der Gijp sinds oktober 2017 een relatie met de zestien jaar jongere Minouche, de voetbalanalist blijft flirten met vrouwen. En daar blijft het niet alleen bij! Verschillende vrouwen vertellen dat René hen midden in de nacht gewaagde whatsapp-berichten stuurt.

,,Een avondje met jou?”

Zet René zijn geluk met de Dordrechtse schoonheid op het spel door contact te hebben met andere vrouwen? Volgens een goede vriendin van de presentator zou hij het behoorlijk bont hebben gemaakt de laatste maanden, door in de nachtelijke uren flirtende berichtjes naar vrouwen te sturen. Dat meldt het blad Weekend. Een van de dames in kwestie vertelt ,,Ik ken René al jaren, maar onze band was altijd puur vriendschappelijk. Ik was dan ook wel even verwonderd toen ik de nacht van 26 november vorig jaar om twee uur ’s nachts ineens een berichtje kreeg waarin hij schreef: ‘Wat komt na de NS Publieksprijs? Een avondje met jou? xx'”

De vrouw was verbijsterd, en  wil haar naam niet vrijgeven omdat ze bang is voor de spot van René. Zeker omdat Van der Gijp toen pas een paar maanden samen was met Minouche. ,,Ik kon niet begrijpen dat hij dat prille geluk op het spel wilde zetten door afspraakjes te maken met andere vrouwen.”

Kattenkwaad

De vrouw is al jaren vrienden met René en verzekert dat ze niet is ingegaan op  het ondeugende verzoek. Ze liet hem weten dat ze geen trofee was en niet aan onenightstands doet. ,,Om kwart voor drie werd ik wakker gepiept en zag op het venster van mijn telefoon het bericht dat hij hoopte dat we welkaar in 2018 wél zouden treffen, want hij kon me niet uit zijn hoofd krijgen.” Ze had er zo genoeg van dat ze hem terug schreef liever niet midden in de nacht te worden uitgenodigd voor een amoureuze date. ,,Ik herinnerde hem er ook fijntjes aan dat ik sinds kort een partner had en dus helemaal niet op zijn geflirt zat te wachten. Ik adviseerde hem zijn aandacht aan zijn vriendin te schenken in plaats van andere vrouwen.”

Desondanks dat de vrouw René’s verzoeken niet kon waarderen, betekent het niet het einde van hun vriendschap. De vrouw zegt lachend dat je niet boos op René kan worden, omdat hij een kind bij hart is en gewoon kattenkwaad uithaalt.

Meer DenD