René le Blanc reageert op pijnlijke uitspraken dochter

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De dochter van René le Blanc heeft afgelopen week een behoorlijke sneer uitgedeeld. Ze maakte duidelijk al tien jaar geen contact te hebben gehad met haar vader. ,,Voor mij is hij dood”, aldus dochter Charrelle. René reageert nu op de uitspraken.

Geëscaleerd

Volgens René is de situatie nu geëscaleerd, omdat hij heeft aangegeven dat hij door zijn ex geen contact meer heeft met zijn dochter. Dit maakt de volkszanger bekend aan Weekblad Story. ,,Ik betreur het dat ik heb gezegd dat het aan mijn ex ligt dat er geen contact meer met mijn dochter is. Dat was niet mijn intentie”, legt René uit. 

Dochter geblokkeerd

Charrelle maakte bekend dat zij als klein kind uren op haar vader heeft zitten wachten, die met slappe excuses niet kwam opdagen. Ook maakt de dochter duidelijk dat de deur van René niet openstaat voor zijn kinderen. René herkent zichzelf niet in de verhalen van de dochter: ,,Ik herken mij niet in de verhalen die nu over mij worden verteld. Het klopt dat ik mijn dochter heb geblokkeerd. Destijds kreeg ik zoveel verwensingen naar mijn hoofd dat ik me afvroeg: is dit mijn dochter die dit zegt, of mijn ex?”

Deurwaarders

Daarnaast betaalde hij niet mee aan huiswerkbegeleiding, waardoor er deurwaarders verschenen bij de moeder van Charrelle. ,,De rekening was tot 1500 euro opgelopen omdat er nooit betaald was”, aldus Charrelle. De rekening van huiswerkbegeleiding zou volgens René nooit bij hem terecht zijn gekomen. 

Nooit meer contact tussen vader en dochter

,,Ik denk niet dat er ooit weer contact tussen ons komt. Maar ze blijft mijn vlees en bloed. Ik ga niet moddergooien. Als zij dat wel willen doen, is dat voor hun rekening. (…) Ik laat het hierbij omdat ik nog altijd respect heb voor mijn dochter. Het zijn privézaken waar ik niet over ga praten. Het is jammer dat dit nu gebeurt. Ik zit midden in de flow van mijn carrière”, maakt René duidelijk.

Tags

RENÉRENE DE WITRENE LE BLANCSTORYWEEKBLAD STORY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck