Rick Brandsteder’s Love Island? ‘Deelde bed met bijna hele crew Expeditie Robinson’

Rick Brandsteder feest erop los bij Expeditie Robinson|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rick Brandsteder neemt in het komende seizoen van Expeditie Robinson het stokje over van Kaj Gorgels. Samen met Nicolette Kluijver is hij binnenkort te zien als nieuwe presentator. Maar op het eiland zou Rick zich vooral met andere zaken hebben beziggehouden. ,,Het was iedere avond feest met een andere dame.”

,,Een droom die uitkomt!”, zei Rick Brandsteder toen hij de nieuwe presentatieklus bekendmaakte. En dat hij zich heeft vermaakt op het prachtige Zanzibar is inmiddels duidelijk: Rick heeft er zijn eigen Love Island-programma van gemaakt.

‘Bed gedeeld met de crew’

,,Rick Brandsteder heeft het als nieuwe presentator van Expeditie Robinson onwijs naar zijn zin gehad”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Wij hebben bronnen rondom de productie gesproken en die geven aan dat hij daar met meerdere collega’s van de crew het bed heeft gedeeld. Het maakte hem allemaal niet uit wie het was of hoe oud, het was iedere avond feest met een andere dame.”

Eerdere geruchten over Take Me Out

Het is niet de eerste keer dat er geruchten rondgaan over de presentator. Voordat hij de presentatieklus van Expeditie Robinson aannam, was hij het gezicht van het programma Take Me Out. Hoewel geen enkele deelnemer de liefde had gevonden in het programma, zou Rick wél succes hebben gehad bij de dames. Volgens de roddels zou hij na de opnames met één van de deelnemende dames het bed hebben gedeeld.

Tags

Expeditie RobinsonLove IslandNicolette KluijveronthuldOnthullingRick BrandstederTake Me Out

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie