Rico over Yolanthe: ‘Ik stuur regelmatig een bloemetje’

Rico Verhoeven
Door: DitjesenDatjes
17-02-2020

Rico Verhoeven geeft toe dat hij een bloemetje naar Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft gestuurd. De kickbokser laat aan De Telegraaf weten dat men daar niets achter moet zoeken, maar dat Jacky dus wel gelijk had toen ze schreef dat haar ex-vriend Yolanthe bloemen stuurde.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Regelmatig attenties verstuurd’

,,Vervelend dat dit een topic is geworden dat totaal niet ter zake doet. Ik stuur regelmatig attenties naar mensen. Of het nou merchandise, een gesigneerd boek, of een bloemetje is”, zegt Rico Verhoeven. Maandagochtend schreven verschillende media over de opmerkelijke reactie die ex-vriendin Jacky achterliet bij een filmpje van Yolanthe. Zij schreef: ,,Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 dollar? Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!” Daarna verwijderde ze de reactie.

Afgelopen weekend werd bekend dat Rico en Jacky uit elkaar zijn. Hoewel dit nu in de media komt, is het stel al veel langer geleden uit elkaar gegaan. ,,Jacky en ik zijn weliswaar al een tijd uit elkaar, maar wonen nog in een huis omdat we nog een goede oplossing voor de woonsituatie moeten vinden.” De kickbokser wil benadrukken dat hun breuk niets te maken heeft met de attenties die hij naar Yolanthe en anderen stuurt.

Rust

Rico en Jacky waren dertien jaar samen en hebben drie kinderen gekregen. ,,Ik zoek rust voor Jacky, de kinderen en mijzelf. Ik verzoek iedereen om dit ook te respecteren”, liet hij weten.

Meer DenD