‘Rico Verhoeven heeft nieuwe vriendin’

Rico Verhoeven
Door: Tanja Brouwer
08-06-2020

Rico Verhoeven heeft onlangs pas bekend gemaakt uit elkaar te gaan met Jacky, de moeder van zijn kinderen. De kampioensvechter woont nog steeds met zijn aanstaande ex in hetzelfde huis. Dat houdt hem niet tegen om weer verliefd te worden blijkt, want hij zou inmiddels een nieuwe vriendin hebben.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vrouw uit Haarlem

Het gaat om de 27-jarige Felicia. De twee zijn samen gezien op een verjaardagsfeest van de beste vriend van Rico, Joseph Klibansky. Guido den Aantrekker, de hoofdredacteur van weekblad Story vertelde er in Shownieuws meer over.

,,We weten dit uit zeer betrouwbare bron.”

De vrouw zou uit Haarlem komen. Shownieuws belde de vrouw om het gerucht te bevestigen en volgens Guido reageerde Felicia niet verbaasd op het verhaal, maar ze ontkende het wel. ,,Ze zei: ‘nee, ik ken hem helemaal niet’.

Maar toen gebeurde er wat anders. Toen Felicia door had dat ze samen met Rico gefilmd was op het feest gaf ze toe Rico te kennen, maar alleen ‘goede vrienden’ te zijn.

Nog steeds vrijgezel

Rico heeft nog helemaal niet gereageerd op het gerucht. De manager van Rico beweert dat K1-vechter de vrouw helemaal niet kent en nog steeds vrijgezel zijn.

Meer DenD