Rihanna bezoekt #StopAsianHate-protest

Door: DitjesDatjes
06-04-2021

Rihanna heeft een duidelijk statement gemaakt door deel te nemen aan een van de protestmarsen tegen de ‘hatecrimes’ richting Aziatische Amerikanen. De zangeres was samen met haar assistent Tina Truong aanwezig bij een mars in New York afgelopen weekend. Dit liet Truong weten via sociale media.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Rihanna betrad de mars vrijwel onherkenbaar, gehuld in donkere kleding, met een baseballpetje en zwart mondkapje op. Fans herkenden ‘RiRi’ ondanks haar ‘vermomming’ vrijwel direct en waren zeer te spreken over haar actie.

“Wow! Rihanna, dank je wel voor je steun en statement. Het betekent heel veel voor de Aziatisch-Amerikaanse gemeenschap dat jij hieraan meedoet en je laat horen. Dit gaat de hele wereld over,” aldus een volger. Een ander schrijft: “Het zijn momenteel zware tijden voor de Aziaten in Amerika. Er zijn al teveel mensen onnodig aangevallen, en zelfs overleden, door deze ‘hatecrimes’. Rihanna, je bent geweldig door openlijk deel te nemen aan deze mars. Hopelijk doet jouw voorbeeld de rest van de wereld volgen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD