Rita Ora: ik sta achter vrouwen met een ‘boss attitude’

Door: DitjesDatjes
29-11-2020

Rita Ora zet zich keihard in voor gelijke rechten voor vrouwen. Dat vertelt de Britse zangeres in een interview met het Duitse blad Numéro Berlin.

“Wij vrouwen vechten iedere dag voor gelijke betaling, gelijke stem, om niet beoordeeld te worden en om onze vrouwelijkheid te uiten op een manier die niet onze kracht ondermijnt”, zegt Rita. “Gendergelijkheid is iets waar ik achter sta.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De zangeres zegt dat het haar zeer aan het hart gaat. “Ik ben voor gelijke rechten, voor vrijheid van meningsuiting en ik sta achter vrouwen die een ‘boss attitude’ hebben.”

Afgelopen donderdag vierde Rita, die in 2012 doorbrak met de single Hot Right Now, haar dertigste verjaardag. Tussendoor terugblikkend op haar carrière zegt ze trots te zijn op het feit dat ze dat überhaupt kan doen. “Dat ik hier nog ben en geweldige foto’s kan maken en tien jaar later over mijn carrière kan praten, dat is hét belangrijkste moment. Ik denk dat dat een grote mijlpaal is voor artiesten. Dat ik dat vol kan houden en aan het volgende hoofdstuk van mijn leven kan beginnen is echt geweldig.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD