Rob Jetten laat zijn baard staan voor Marokko

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Minister Rob Jetten (Klimaat) blijkt met een goede vriendin de afspraak te hebben gemaakt dat hij zijn baard laat staan zolang Marokko doorgaat tijdens het WK in Qatar. De laatste weken viel inderdaad op dat er bij D66-minister een baardje aan het groeien was.

Er werd volop gespeculeerd over de redenen waarom de bewindsman zich niet meer schoor. Is er sprake van een nieuwe liefdesrelatie of was Jetten toe aan stoer imago? De reden is dat Jetten kennelijk een fan is van het Marokkaanse nationale elftal, dat overigens in de halve finale staat van het WK-toernooi. terwijl ondertussen Oranje is uitgeschakeld na een bloedstollende wedstrijd tegen Argentinië.

,,Ik heb een hele goede vriendin beloofd dat zolang Marokko erin zit ik mijn baard laat staan”, aldus Jetten bij het zondagochtendprogramma WNL op Zondag.

De D66-minister probeert zo veel mogelijk wedstrijden van het WK te zien. Hij baalt ervan dat er na de wedstrijden van Marokko er steeds weer rellen zijn in de grote steden. ,,Daarme verpest een kleine groep het voor heel veel andere Marokkanen”, zei Jetten, die nog een paar dagen moet wachten voordat hij het scheerapparaat weer gaat gebruiken. Marokko speelt de halve finale tegen Frankrijk.

Raar dat Jetten niet zijn vinger heft opgestoken toen er een kabinetslid moest worden afgevaardigd naar een wedstrijd in Qatar. Minister Conny Helder was de kop van Jut.

Tags

MAROKKOQATARROB JETTENWK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck