Rob Jetten nodigt zijn ‘verloren broer’ uit voor kerstdiner

Door: Mees Botschuijver
04-02-2019

D66-fractieleider Rob Jetten nodigt The Voice of Holland-kandidaat Dennis uit voor het volgende kerstdiner. De twee lijken zoveel op elkaar dat Dennis als het broertje van de politicus wordt gezien. Maar Rob heeft helemaal geen broertje. ,,Maar ik weet zeker dat als je met kerst bij ons thuis wil aanschuiven, dat mijn vader je als een verloren zoon zal ontvangen.” Dennis grijpt de kans direct aan: ,,Dat gaan we doen ook. Met kerst ben ik bij hem!’’

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Best bekeken programma

The Voice of Holland was afgelopen vrijdag het best bekeken programma van de avond. Bijna 2 miljoen mensen zagen hoe Dennis veel punten wist te behalen. Hij kreeg drie keer een acht en van zijn eigen coach, Waylon, kreeg hij zelfs een 8,5. De meeste acts kregen vooral zevens. In totaal behaalde Dennis 16,77 punten en ging hiermee ruim door naar de volgende ronde.

Na deze uitzending maakte Rob Jetten een videoboodschap voor hem die uitgezonden werd op RTL Boulevard. De politicus wist niet dat Dennis zo goed kon zingen verder wenst Rob hem nog heel veel succes.

Bekijk hier eerdere optredens van Dennis Aarssen.

 

Meer DenD