Rob Stenders vertrekt deze week al bij NPO Radio 2

Door: DitjesDatjes
23-02-2021

Rob Stenders maakt donderdag al zijn laatste uitzending van het populaire middagprogramma Stenders Platenbonanza bij BNNVARA op NPO Radio 2. Vrijdagavond neemt hij definitief afscheid van de zender als hij voor het laatst te horen is met One Night Stenders.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dinsdag werd bekend dat Stenders na 25 jaar weer radio gaat maken voor Veronica. Hij gaat er samen met zijn vaste sidekick Caroline Brouwer iedere dag de Bonanza presenteren. BNNVARA noemt het vertrek van radio-dj Rob Stenders in een reactie “jammer”.

“We vinden het natuurlijk jammer dat Rob en Caroline vertrekken bij BNNVARA, want we hadden ze het liefst nog heel lang bij ons gehouden”, laat de omroep weten. “Rob heeft bij ons op het allerhoogste niveau radio gemaakt, met een enorme toewijding en daardoor grote populariteit onder de luisteraars.”

Stenders is ook aangesteld als nieuwe zendermanager, heeft Talpa Radio dinsdag bekendgemaakt. De 55-jarige dj maakte eerder tussen 1987 en 1995 radio voor Veronica, toen de zender nog onderdeel uitmaakte van het publieke bestel.

BNNVARA gaat vooral het ‘scherpe oor’ van de radio-dj missen, maar wenst hem en Caroline ook veel succes. Over de tijdelijke en nieuwe invulling van de programmering is de omroep met de NPO in gesprek.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD