Rob van Someren en Talpa bereiken akkoord in arbeidsconflict

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Talpa en Rob van Someren hebben overeenstemming bereikt in het arbeidsconflict waar Van Someren een rechtszaak over aangespannen had. Dat heeft een woordvoerder van de rechtbank aan het ANP laten weten. De advocaat van Van Someren heeft het nieuws aan het ANP bevestigd. De advocaat van Talpa is vooralsnog onbereikbaar voor commentaar.

Radio 10-dj Van Someren startte een rechtszaak nadat Talpa zijn radioshow van de doordeweekse middag naar het weekend had verplaatst. De dj stelde dat deze beslissing eenzijdig genomen was, terwijl in zijn contract staat dat hij alleen voor een middagshow inzetbaar is. De rechter bepaalde vorige week in een voorlopig oordeel dat Van Someren gelijk heeft, maar dat het eerst aan beide partijen was om er samen uit te komen. De deadline voor die gesprekken verliep maandag.

“Het is altijd mooi als partijen in goed overleg tot een oplossing komen”, stelt advocaat Saskia Bollen, die Van Someren vertegenwoordigt. Voor de inhoud van het akkoord dat is bereikt, verwijst zij echter door naar Talpa: “Het is aan Talpa om te bepalen hoe en wanneer de details over de overeenkomst die is bereikt naar buiten komt.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck