Rogier Smit woest op Roddelpraat 

Rogier is boos op juicekanaal||||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Rogier Smit: een veel besproken figuur in de wekelijkse uitzendingen van het roddelprogramma Roddelpraat op YouTube. Rogier laat in een reeks woedende berichten via zijn Instagram story weten dat hij not amused is over het programma. 

We kennen Rogier van programma’s als Steenrijk, straatarm en Paleis voor een prikkie, die hij samen met zijn ex-man Frank presenteerde. Na een vechtscheiding die bijna twee jaar heeft geduurd zijn de twee sinds afgelopen zomer officieel gescheiden. Hiermee viel de televisiecarrière van Rogier ook in het water.  

Koek en ei 

Rogier is een bijzonder figuur, en dat laten Dennis Schouten en Jan Roos, de presentatoren van Roddelpraat, niet onbesproken. Vooral om zijn uitspraak ‘leeeeuuuukkkk’ wordt Rogier regelmatig belachelijk gemaakt in de show. Opvallend is dat hij desondanks een aantal keer te gast is geweest in het programma. Zo is Dennis bijvoorbeeld twee keer bij hem thuis op bezoek geweest, en hebben zij ook buien de camera’s om gezellig contact gehad. Ondanks de grapjes die er over Rogier werden gemaakt, leek het dus allemaal koek en ei te zijn.

Woedende berichten 

Maar niets is minder waar, want Rogier plaatst plotseling een reeks woedende berichten over het programma in zijn Instagram story: “RODDELPRAAT een roddel is geen bewijsmateriaal zo zou mijn show heten #afkomstverlogentNOOIT”

De story vervolgt: “NEGATIEFHEID SCOORT ALTIJD. #toeasy. POSITIEVE ZIJN. Kies ik voor. @L<3aCHALLENGE”

En ook over de uitspraken van Schouten over prinses Amalia heeft Rogier een duidelijke mening: “EN DENNIS HOE HAAL JE HET IN JE BOTTE KOP OM ONZE TOEKOMSTIGE KONINGIN ZO TE BEHANDELEN #je ZOU je moeten SCHAMEN”

Als laatste plaatst hij een foto van de merchandise mok van Roddelpraat waar een illustratie op staat van Rogier met de tekst ‘leeeeeuk!!’. Daarover zegt hij: #en hier hebben we het later over. #aMANon Amission.

Wat zou er gebeurd zijn waardoor Rogier zo over de rooie gaat? Roddelpraat zal er vast en zeker aandacht aan besteden in de volgende uitzending. To be continued…

Tags

DENNIS SCHOUTENJAN ROOSRODDELPRAATROGIER SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck