Rogier Smit wordt huis uitgezet

Staat Rogier op straat?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Rogier Smit wordt zijn woning uitgezet omdat hij zijn huur niet meer kan betalen, dat meldt YouTube programma Roddelpraat.

De presentatoren van Roddenpraat, Jan roos en Dennis Schouten, hebben nogal een haat-liefde relatie met Rogier Smit. Dennis is onlangs nog bij Rogier Smit, bekend van programma’s als ‘paleis voor een prikkie’ en ‘steenrijk, straatarm’, op bezoek geweest. Hier zouden ze zelfs na het filmen nog een gezellig biertje hebben gedronken samen.

Scoop uit eerste hand

Maar anderzijds is Rogier vaak het doelwit van het presentatie duo. Jan maakt hem in de uitzendingen vaak belachelijk met bijvoorbeeld zijn bekende uitspraak ‘leeeuuukkk’.

En nu hebben ze weer een scoop ‘uit eerste hand’, over Rogier. Zo zou hij aanstaande 1 oktober zijn huis uit moeten, omdat het contract niet verlengd wordt en omdat hij moeite heeft met het betalen van de huur. Hij woont momenteel in een monumentaal pand in Leeuwarden.

Ontruiming

De bron meldt ook aan Roddelpraat dat Rogier van plan is nergens heen te gaan, dus dat zij verwachten drie maanden later een ontruiming te moeten doen. 

Tags

RODDELPRAATROGIER SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck