Rogier eist omgangsregeling met hond Coco van ex Frank Jansen

Rogier en Frank
Door: Jos La Grande
25-08-2021

De hond Coco van het voormalige stel Rogier Smit en Frank Jansen is de inzet van een juridische strijd bij de Haagse rechter. Smit, de voormalige wederhelft van interieurspecialist Frank Jansen, eist in het weekend een omgangsregeling met de hond Coco. Jansen weigert.

De oorlog tussen de twee voormalige geliefden is zo groot dat er advocaten aan te pas komen. Voor Jansen is het een uitgemaakte zaak, want hij vindt het een idioot plan, omdat Rogier zijn hond al een jaar niet heeft gezien en het ook niet goed zou zou zijn voor zijn huisdier.

Andersom wil Frank jansen ook geen omgangsregeling met de hond Browny die bij Rogier Smit bivakkeert. Jansen beschouwt zichzelf als ‘de baas’ van Coco.

De echtscheiding moet nog worden geregeld tussen de twee, die inmiddels hun tv-programma bij RTL zijn kwijtgeraakt en inmiddels vooral via de advocaten (op verzoek van Rogier) communiceren.

Rogier, die volgens De Telegraaf een eigen merk heeft opgericht Make me a Star, zou meubilair en zijn kleding opeisen van zijn ex, die op zijn beurt weer zegt dat hij geen adres heeft van Rogier. Bovendien wordt de maandelijkse afdracht van €7.500 van de RTL-gage ook betwist.

Meer DenD