Roy Donders moest hotelkamer ontvluchten door aardbeving

Door: DitjesDatjes
12-10-2021

Roy Donders is dinsdag trillend wakker geworden door de aardbeving bij het Griekse eiland Kreta. De zanger, die momenteel op het Griekse eiland Rhodos verblijft, schrijft dat hij niks mankeert, maar dat alles in zijn hotelkamer op en neer ging en dat hij zelfs zijn kamer moest ontvluchten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik ben net een beetje bekomen, ik vond dit zooo eng…”, schrijft Donders. “Gelukkig is er niks ergs gebeurd, maar ik werd trillend wakker vandaag en ben mijn kamer uit moeten vluchten.” De zanger zegt het allemaal als “heel heftig” te hebben ervaren. “Een aardbeving van 6.4 op de schaal van Richter, gelukkig zitten wij op Rhodes en viel het achteraf allemaal mee. Maar de ervaring was schokkend. Nu even bijkomen en vanavond weer een leuke show hier met Hart voor muziek.”

De aardbeving vond dinsdagmorgen vroeg plaats ten oosten van Kreta. Onder de zeebodem is er beving geweest met een kracht van 6.4. Volgens de Griekse autoriteiten zijn er geen slachtoffers gevallen, alleen een kerkje op het oosten van het eiland zou zijn ingestort.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD