Roy Donders verkoopt bevalling vriendin

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Roy Donders heeft de bevalling van zijn vriendin verkocht aan een tv-zender. Op dit moment kiest het stel ervoor om geen blurbaby te maken van hun pasgeboren dochter Romi.

De kersverse ouders zijn niet van plan hun baby te blurren, zoals veel andere BN’ers doen. Dat kan op dit moment ook niet, omdat Roy de bevalling van zijn vriendin Michelle heeft verkocht aan TLC. Na twee of drie jaar willen ze waarschijnlijk wel gaan blurrren, zegt hij tegen Weekend.

Blurbaby

„Michelle en ik hebben besloten om haar wel te laten zien, maar we weten nog niet voor hoelang dat zal zijn. Misschien alleen de eerste twee, drie jaar. De eerste jaren verandert een baby nog zóveel. Je herkent een kind van zes niet meer als die baby van drie weken oud, dat is dan een totaal ander kind”, legt Roy uit. Ze willen een voorbeeld nemen aan André Hazes en zijn Monique: wel je kind laten zien op social media, maar het gezicht niet laten zien. „Ik wil niet dat als onze dochter acht jaar is, ze door heel Nederland wordt herkend. Dus ik denk dat we tegen die tijd haar gezichtje zullen gaan blurren op foto’s die we op social media plaatsen.”

Over anderhalve maand is de bevalling te zien op TLC. En daarin gaan ze naar eigen zeggen ‘ver’ en laten ze ‘gewoon alles zien’.

Tags

Roy Donders

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie