RTL bevestigt talkshowavontuur Beau

Door: DitjesDatjes
08-04-2019

AMSTERDAM – Beau van Erven Dorens wordt inderdaad het nieuwe gezicht van een nieuw latenightprogramma op RTL 4. De show krijgt meerdere presentatoren, bevestigt een woordvoerder. Wie dat zijn, wordt later bekendgemaakt. Mogelijk krijgt Beau gezelschap van Art Rooijakkers. Hij presenteert komende zomer een talkshow voor RTL.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“RTL is samen met Beau van Erven Dorens een programma aan het ontwikkelen voor de late avond op RTL 4. Omdat Beau ook nog andere programma’s voor RTL blijft maken, zal hij dit niet het hele jaar presenteren maar gaan afwisselen met een of meerdere andere hosts. Zodra we daar meer over weten, maken we dat uiteraard bekend”, aldus RTL in een kort statement. Het nieuwe programma zal in ieder geval geen RTL Late Night meer heten.

De naam van Beau wordt al langer genoemd als talkshowhost. Hij presenteerde in de zomer van 2017 RTL Summer Night, als vervanger van Humberto Tans RTL Late Night, en kreeg veel goede reacties. Beau werd daarom als ideale vervanger gezien van Humberto Tan, toen die gedwongen moest stoppen. RTL koos echter voor Twan Huys. Aan zijn talkshowavontuur kwam vorige maand een einde.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD