RTL-verslaggever Geert Gordijn maakt liedje en gaat trouwen

Door: DitjesDatjes
18-10-2020

RTL-verslaggever Geert Gordijn gaat trouwen. Dat heeft hij via Twitter laten weten. Zijn aanstaande vrouw Elize plaatste op YouTube een filmpje van een liedje dat Geert speciaal voor haar had geschreven.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Zon, liefde, vrolijkheid. Ik schreef een liedje voor Haar en speelde het tussen de pinguïns. En toen zei ze JA”, schrijft Geert op Twitter.

Op YouTube is de lezing van Elize te vinden. “Geert heeft mij in Kaapstad ten huwelijk gevraagd met dit liedje”, schrijft ze. “Hij heeft het zelf geschreven en ik was zo onder de indruk van het liedje dat ik JA heb gezegd.” Ze noemt haar Geert “de mooiste, liefste en geweldigste man op aarde”.

Ziggo Dome

Elize was ook onder de indruk van het liedje van haar aanstaande en aan de reacties op social media te zien, is ze niet de enige. Een van de volgers van Geert voorziet een carrière-switch voor de verslaggever. Die bedankt hem voor het compliment. “Zodra het weer mag hoop ik op de Ziggo Dome”, schrijft hij erbij.

Of het zo ver komt, is afwachten. Geert kreeg ook een digitaal schouderklopje van Coen Swijnenberg van de Coen & Sander Show op Radio 538. Misschien dat Geert binnenkort daar te beluisteren is. “Wat mooi! Van harte!”, liet Coen weten.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD