Ruben Nicolai blijft nog zeker vijf jaar bij RTL

Door: DitjesDatjes
08-01-2020

Ruben Nicolai is ook de aankomende vijf jaar bij RTL te zien. De presentator heeft een nieuw contract getekend, maakte RTL woensdag bekend.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ruben, die in 2015 overstapte van BNNVARA, heeft het nog steeds prima naar zijn zin. “Het zijn roerige en zeer interessante tijden voor televisie. Tijden die volop kansen bieden en ik prijs me dan ook zeer gelukkig dat ik de afgelopen en dus ook de komende jaren dat allemaal bij en met RTL mag ontdekken”, laat hij weten.

Volgens directeur content Peter van der Vorst heeft Ruben zich ontwikkeld tot een “allround presentator”. “Hij was al een vaste waarde bij RTL Boulevard, Wie ben ik en Beste kijkers, maar presenteerde afgelopen jaar met net zoveel gemak en humor de dagelijkse quiz Ik weet er alles van en The Masked Singer. In 2020 komen daar nog een paar mooie titels bij, waaronder De erfgenaam. Daarin spoort hij mensen op die nog recht hebben op een flinke erfenis. We zijn blij dat we de komende vijf jaar met deze altijd positief gestemde collega kunnen blijven samenwerken.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD