Rutte gaat naar de kapper

Kapsalon Rutte
Door: Eva Steins
23-02-2021

Mark Rutte is zijn corona-kapsel meer dan zat. De kapper van de premier verklapte een afspraak te hebben met Mark op 6 maart. Hiermee lijkt de premier het startschot te willen geven dat de kappers vanaf 2 maart weer open zullen gaan.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Frank Dane van Radio 538 spoorde de kapper van Rutte op en belde die op met de vraag wanneer Rutte weer eens geknipt zal worden. De kapper verklapte dat de premier op 6 maart in de agenda staat om geknipt te worden.

Conclusie

De radio dj trok al gauw de conclusie dat de kappers dus inderdaad weer open mogen vanaf 2 maart. Dit werd eerder al beweerd door bronnen in Den Haag.

De Rijksvoorlichtingsdienst heeft laten weten dat de vork anders in de steel zit. In een verklaring laten zij weten dat Rutte zijn afspraken bij de kapper een jaar vooruit laat inplannen. De afspraak die voor 6 maart ingepland stond zou al gemaakt zijn voordat de kappers de deuren moesten sluiten.

De coiffeur wilde niet zeggen wanneer de afspraak is gemaakt, maar de RVD laat dus weten dat die al maanden in de boeken staat. ,,De afspraken bij de kapper worden een heel jaar vooruit gepland, maar hij gaat pas weer zodra het mag.”

Meer DenD