Ruud de Wild aan de afslankpillen?

Gaat Ruud afslankpillen gebruiken?
Door: Nikola van Krieken
16-09-2022

Radio-DJ Ruud de Wild vertelt in zijn radioshow ‘De Wild in De Middag’ dat zijn vriendin Olcay Gulsen een wel heel bijzondere manier van afvallen aanraadt…

‘Je wordt dik’

“Ik kwam uit de douche, en toen zei Olcay tegen mij ‘je moet echt iets gaan doen, je moet gaan sporten, want je wordt dik.’”

Als de collega van Ruud verbaasd reageert zegt hij: “Ze heeft wel een punt hoor, want in de vakantie heb ik er zes, zeven kilo aan gezopen en gegeten.”

Afslankpillen

Maar daarna wordt het gesprek nog gekker, als Ruud op een nonchalante manier verkondigd dat Olcay hem afslankpillen aan probeert te smeren.

“En toen zei ze: ‘ik ben benaderd door iemand die kan jou voorzien van afvalpillen.’” Ruud vertelt dit alsof hij het idee van afslankpillen helemaal niet zo’n gek idee vindt. 

Hij vervolgt: “Ik heb een collega die zijn vet heeft laten wegzuigen. Toen dacht ik: hoe ver mag een man eigenlijk gaan?”

Of Ruud daadwerkelijk aan de afslankpillen zal gaan is onbekend. Wel wil hij sowieso een paar kilo’s kwijt. Dat resultaat zullen we over een paar maanden zien. 

Meer DenD