Ruzie Gerard en Gordon eindelijk bijgelegd?

Ruzie Gerard en Gordon bijgelegd?
Door: Charlotte Wijnen
16-06-2022

Gerard en Gordon waren jarenlang twee handen op één buik, maar na een aantal ruzies en onaardige opmerkingen is de band tussen de heren bekoeld. Toch lijken ze allebei open te staan voor een nieuw seizoen van Geer & Goor. Is de ruzie dan eindelijk bijgelegd?

Sinds kort hebben Gerard en Gordon weer contact met elkaar. In de podcast Geroezemoes vertelde Gordon dat hij begin dit jaar contact heeft gezocht met Gerard toen zijn moeder was overleden. ,,Je kunt nog zo boos zijn op iemand en dat ben ik ook na wat hij allemaal heeft geroepen, maar je moeder blijft je moeder.”

Gevoelens opzij zetten

Toch wilde Gordon er graag voor hem zijn. ,,Ik heb zelfs aangeboden: hey, als je wil dat ik kom dan ben ik er voor je. Op dat soort momenten moet je gewoon je gevoelens een beetje opzij zetten”, aldus Gordon. Volgens hem reageerde Gerard heel positief. ,,Hij heeft gelijk terug geappt dat hij het heel fijn vond. Ik heb bloemen gestuurd. Het eerste contact is daarmee weer gelegd, dus wie weet.”

LEES OOK:

Overlijden moeder Gerard bracht Geer en Goor weer bij elkaar

‘Ik denk dat het heel leuk is’

Gordon zei al eerder dat hij erover na wil denken om terug te keren in een nieuw seizoen van Geer & Goor, maar van Gerard zijn kant bleef het lange tijd stil. Tot nu, want ook Gerard heeft zich eindelijk uitgelaten over een nieuwe Geer & Goor.

,,Ik denk dat het heel leuk is”, zegt Gerard in gesprek met Shownieuws. Wel laat hij weten dat hij het momenteel erg druk heeft. ,,Voorlopig zit ik tot hier in het werk, dus ik wacht nog even.”

Hoewel de zanger momenteel druk is, sluit hij een nieuw seizoen niet meer uit. Het is dan ook de eerste keer dat hij positief reageert op een terugkeer van Geer & Goor. Betekent dit dat de ruzie tussen de twee heren eindelijk is bijgelegd?

Meer DenD