Ruzie in MAFS escaleert: ‘Hij begon keihard te schreeuwen’

MAFS ruzie loopt uit de hand
Door: Charlotte Wijnen
18-01-2023

Het huwelijk tussen Martijn en Nicole klapt wanneer een ruzie tussen de twee escaleert. Tijdens een autorit lopen de gemoederen zó hoog op, dat Nicole aan de handrem trekt en midden op de weg uit de auto stapt. ,,Hij begon zo hard te schreeuwen dat ik niet meer bij hem in de auto wilde zitten.”

De eerste barstjes in het huwelijk van Martijn en Nicole waren vorige week al te zien. Helaas blijkt een lijmpoging er niet in te zitten; al in de ochtend werd duidelijk dat de twee de ruzie niet hebben uitgesproken. Toch besluit het koppel samen te gaan lunchen.

Nicole trekt aan de handrem

Maar tijdens de rit naar de Italiaanse kust gaat het vreselijk mis. Terwijl Martijn aan het stuur zit, trekt Nicole plotseling aan de handrem waardoor de auto tot stilstand komt. En hoewel Nicole moet weten dat dat hartstikke gevaarlijk is, ze heeft tenslotte zélf een rijschool, stapt ze midden op de weg uit de auto.

,,Out of the blue zei hij ineens dat het toch allang duidelijk is ik niet zijn match ben”, vertelt Nicole. ,,En of ik nog wel even een paar dagen gezellig kon doen. Ik was eigenlijk al aan het huilen. Toen begon hij zo hard te schreeuwen. Dus ik zei: ‘Ik wil niet meer bij jou in de auto zitten. Wil je alsjeblieft stoppen?’ Dat wilde hij niet. Daar deed hij heel moeilijk over en hij ging steeds harder schreeuwen. Toen heb ik uiteindelijk op een veilig punt aan de handrem getrokken.”

Verschillend

Volgens Martijn zijn ze gewoon geen goede match. ,,Wij zijn gewoon verschillend. En dan roept zij iets, dan roep ik iets. Ik heb misschien ook op dat moment dingen gezegd die niet kloppen. Ik vind het een heerlijke meid, ik vind het een prachtig persoon. Alleen, het past gewoon niet bij mij”, legt hij uit.

Wanneer de twee samen aankomen in het hotel, vertellen ze wat er is gebeurd. Het stel kijkt elkaar niet aan en Nicole legt uit dat ze geen idee heeft wat er aan de hand was. ,,We hebben een fijn ochtendje gehad, we hebben geknuffeld in bed. Blijkbaar heb ik van alles verkeerd gedaan. Het doet mij pijn dat hij blijkbaar de stekker er al uit heeft getrokken. Ik ben hier letterlijk misselijk van”, zegt ze emotioneel.

‘Ik ga weg’

Martijn verwijst naar een moment waarop hij de zonnebrand van Nicole niet mocht gebruiken. ,,Op een gegeven moment wordt het een beetje kinderachtig”, legt hij uit. Nicole is er helemaal klaar mee en stapt op. ,,Weet je, ik ga hier weg. Ik heb hier zo geen zin in. Ik wens jou een hele fijne reis naar huis toe”, snauwt ze tegen Martijn.

Meer DenD