Ruzie Klaas Otto en dochter door Rachel?

Veroorzaakt Rachel weer een ruzie?
Door: Charlotte Wijnen
06-04-2022

Klaas Otto volgt zijn dochter Melissa, waar hij juist zo’n goede band mee leek te hebben, plotseling niet meer op Instagram. Heeft Rachel ruzie veroorzaakt tussen vader en dochter?

Hoewel de korte relatie van Klaas Otto en Rachel Hazes alweer voorbij is, wilde Rachel wel graag contact blijven houden met Melissa, de dochter van Klaas. Ze besloot afgelopen weekend Melissa en haar moeder te vragen om een hapje te gaan eten samen.

Etentje

Het etentje was zelfs zo gezellig, dat Rachel de dames uitnodigde voor een borrel bij haar thuis. ,,Wat een super avond heb ik weer gehad samen met mijn liefies. Met mijn lieve mama en lieve Rachel”, schreef Melissa op Instagram bij een aantal foto’s.

Ook Rachel had een leuke avond gehad, zo liet ze weten in een reactie op de foto’s. ,,Was weer een heerlijke avond met jullie. Hoop dat er nog vele mogen volgen.”

Melissa niet blij met Gracia

Blijkbaar was Klaas, die weer terug is bij zijn ex Gracia Kraus, minder blij met dit afspraakje. Hij heeft Melissa plotseling ontvolgd op Instagram, en ook zij volgt haar vader niet meer. Melissa liet in een eerder interview al merken dat ze Rachel veel leuker vindt dan Gracia.

,,Rachel is zó anders dan Gracia”, vertelde Melissa in weekblad Story. ,,Ze is zo lief en heeft een hart van goud. Ze denkt altijd aan een ander in plaats van alleen aan zichzelf. Rachel is zo’n lieve vrouw, echt waar.”

Meer DenD