Ruzie Nicol en Ruud Gillis in Massa is Kassa: ‘Cruella de Vil!’

Ruzie Nicol en Ruud
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kijkers van Massa is Kassa ergeren zich met de aflevering meer aan de bazige houding van Nicol. In de laatste aflevering van het seizoen schiet ze uit haar slof tegen Ruud, de oudste zoon van Peter. En hoewel Ruud dat normaalgesproken negeert, bijt hij nu van zich af.

Nicol heeft de leiding over het opbouwen van een Pipodorp op één van de vakantieparken van Peter. Maar wanneer ze ziet dat de gordijnen ontbreken bij de wagens, kijkt ze niet naar haarzelf maar naar Ruud. ,,Dat zijn geen grappen, Ruud”, zegt Nicol boos. ,,Jij wil ’s ochtends vroeg uit bed komen en dat de buren dan naar binnen kijken?”

Nicol lapt Ruud erbij

Het is zéker niet haar schuld, zo benadrukt Nicol. ,,Mijn spullen zijn allemaal geleverd, maar die gordijnen van jou zijn er niet. Het zou fijn zijn als die met hoge spoed deze kant op komen, anders wordt je vader foxwild.”

En of die opmerking nog niet genoeg was, besluit ze Peter te videobellen. Ze geeft hem een tour van de pipowagens. Peter is tevreden en vraagt of ze al verhuurd kunnen worden. ,,Nee”, zegt Nicol. ,,De gordijnen zijn nog niet binnen, die zou Ruud regelen.”

Cruella de Vil

Peter wordt foxwild en zegt dat Ruud snel aan de slag moet. ,,Ja, ik hang alweer”, zucht Ruud. Wanneer Nicol ophangt, wordt Ruud boos omdat ze hem erbij heeft gelapt. ,,Dan krijg ik de schuld weer. Dank je wel Nicol, dat je ook de nadruk niet op de gordijnen legt, Cruella de Vil.”

Kijkers staan massaal aan de kant van Ruud. ,,Cruella de Vil. Goed gezegd Ruud”, twittert een kijker. En een ander: ,,Had Nicolleke niet bij mij moeten doen. Ik had je in die plas verzopen.”

Tags

GILLISMASSA IS KASSANICOL KREMERSPETER GILLISRUUD GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck