Ruzie Rachel Hazes en Rossana Kluivert weer bijgelegd?

Rachel Hazes
Door: Charlotte Wijnen
06-08-2021

Al enige tijd gaan er geruchten de ronde dat Rachel Hazes en Rossana Kluivert ruzie hebben. Maar een foto op Instagram zorgt voor opheldering. De families hebben een gezellig etentje en het lijkt weer koek en ei tussen de twee vriendinnen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vriendschap voorbij?

De geruchten gingen nadat bekend werd dat Rachel werkt aan een reallifesoap, waar Rossana ook een grote rol in zou spelen. Een goed geïnformeerde bron vertelde aan Privé dat de twee vriendinnen niet meer door één deur kunnen vanwege een zakelijk conflict.

,,Momenteel is er even geen contact tussen Rachel en Rossana”, aldus de bron in Privé. ,,Rossana is dik met Rachel en haar zoon Nino deed het management van de weduwe. En daar schijnt nu het één en ander te zijn gebeurd.”

Niet de laatste ruzie

Op de avond ter nagedachtenis van de zeventigste verjaardag van André Hazes zou er een zakelijke discussie zijn geweest. ,,Die is zó uit de hand gelopen dat de vriendschap voorlopig voorbij is”, aldus de bron in Privé. ,,Deze ruzie past wel in de soap rondom Rachel, want het is niet het eerste akkefietje dat ze heeft met een dierbare. En het zal ook niet de laatste ruzie zijn.”

Gezellig etentje

Of de twee écht ruzie hebben met elkaar is niet duidelijk. Nino wilde de ruzie niet bevestigen maar ook niet ontkennen. Maar Rachel zorgt nu zélf voor opheldering in de zaak.

Ze post op Instagram een gezellig kiekje van beide families, waar ook Rossana op staat. Uit de Instagram Stories van Sarah van Soelen blijkt dat de families een gezellig etentje hadden. Ruzie of niet, het lijkt er dus op dat het weer bijgelegd is…

Meer DenD