Ruzie Thomas Berge en Elianne loopt uit de hand: ‘Politie moet tussenbeide komen’

Mishandelde Thomas ex Elianne?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is gisteren volledig geëscaleerd tussen Thomas Berge en Elianne Zweipfenning. Volgens bronnen wilde Elianne de laatste spullen van haar en de kinderen ophalen, maar de zanger was hier niet blij mee. ,,Hij heeft haar geslagen”, vertelt een bron aan Juicechannel.

Elianne was aanwezig bij het event Friends Of The Brands en was in de buurt van het huis van Thomas Berge. Ze besloot daarom langs te gaan om de laatste spullen van haar en de kinderen op te halen. ,,Want ze lopen al weken in dezelfde kleding rond, omdat Chiel moeilijk doet”, schrijft Juicechannel op Instagram.

Politie

De zanger zou op de camera’s hebben gezien dat Elianne in het huis was en is toen direct die kant op gekomen. Vervolgens zou het helemaal uit de hand zijn gelopen. ,,Hij is toen hij binnenkwam begonnen met kleren op haar te gooien en heeft haar daarna naar de grond geslagen!”, vervolgt Juicechannel. ,,Elianne is toen het huis uitgerend en heeft meteen de politie gebeld. Die is ook ter plaatse gekomen.”

Verbazing

Of Elianne ook aangifte tegen de zanger heeft gedaan, is volgens Juicechannel niet duidelijk. Het verhaal zorgt voor grote verbazing. ,,Eerst je vrouw zo lelijk aan de kant schuiven, dan weigeren spullen te geven en vervolgens de moeder van je kinderen neerslaan? Ik krijg een error”, schrijft een volger in een bericht aan het kanaal.

Nieuwe vriendin

Nog geen twee maanden geleden werd de breuk tussen Thomas Berge en Elianne bevestigd. Inmiddels zou de zanger alweer een nieuwe vriendin hebben. Volgens Realityfbi is Elianne ook op de hoogte van dat nieuws. ,,Ze is op zijn zachtst gezegd not amused”, schreef het kanaal. ,,We vermoeden echter dat zij gebonden is aan afspraken om niets te zeggen over deze situatie, anders komt ze in de problemen.”

Tags

ELIANNE ZWEIPFENNINGTHOMAS BERGE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck