Ryan Reynolds geeft gehoor aan oproep premier

Door: DitjesDatjes
24-03-2020

De Canadese premier Justin Trudeau heeft beroemde landgenoten maandag gevraagd mee te helpen de boodschap te verspreiden dat mensen afstand van elkaar moeten houden. Ryan Reynolds gaf daar meteen gehoor aan, maar kon een grap over die oproep niet laten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Dank u, premier Trudeau”, zegt de acteur in een filmpje op Twitter tegen de politicus, die hem had getagd in zijn boodschap. “We moeten de spreiding tegenhouden. En we weten allemaal dat in tijden van crisis, we vooral moeten rekenen op de sterren. Dat zijn degenen die ons hier doorheen gaan helpen. Na de mensen in de zorg natuurlijk. En de reddingswerkers. En de mensen in essentiële dienstverlening. En pingpongspelers. Mannequins. Ingebeelde kindervrienden. En nog 400 andere soorten mensen.”

Toch eindigde hij met een serieuzere boodschap: “Blijf thuis. Doe aan social distancing. Was je handen. We komen hier samen doorheen.” Ryan nomineerde op zijn beurt onder meer Seth Rogen, die ook vrij snel een filmpje postte. “Blijf binnen. Was je handen. Kom gewoon je huis niet uit. Er kunnen ergere dingen van je gevraagd worden.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD