S10 kort in de stress over ‘openvliegen’ jasje

Door: DitjesDatjes
04-05-2022

S10 heeft zich tijdens haar tweede songfestivalrepetitie kort zorgen gemaakt over haar kleding. De zangeres was bang dat haar jasje, waaronder ze niets draagt, open zou gaan.

Nadat S10 voor de eerste keer haar liedje De Diepte had vertolkt stond haar microfoon nog open en was ook in de perszaal te horen dat ze stress had. De zangeres kwam er tijdens de aansluitende persconferentie op terug. “Ik had niet door dat iedereen mij hoorde”, zo lachte ze.

“Ik had een beetje stress. Ik heb hier niets onder en ik was niet helemaal gefocust en een beetje nerveus de eerste keer. Toen dacht ik: wat zou er gebeuren als mijn jasje openvliegt of iets dergelijks”, verklaarde S10 het moment. Bij de tweede en derde keer dat de zangeres haar nummer zong, waren de ergste zorgen weg. “Want als het gebeurt kan ik er toch niets aan doen”, zo antwoordde ze nuchter.

S10 treedt tijdens het Eurovisie Songfestival in Turijn op in een geheel zwarte outfit die is gemaakt door couturiers Viktor & Rolf. Ze draagt een variatie op een pandjesjas, die is voorzien van lange mouwen. Aan de voorzijde is het kledingstuk kort waardoor haar blote buik te zien is.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD