‘Samantha de Jong crimineel vriendje en weer zwanger?’

Samantha de Jong vervalt weer in oude gewoontes
Door: Ditjes en Datjes
06-09-2021

In augustus verschenen er foto’s en video’s op het Instagram-account van Samantha de Jong met haar nieuwe liefde. Robert, beter bekend als Robbie Scoep, is de gelukkige dit keer. Hij zou volgens kennissen een crimineel verleden hebben. Ook wordt gespeculeerd dat Samantha weer zwanger zou zijn vanwege een foto waar een bol buikje te zien is…

,,Met mijn liefde op boevenpad”, schrijft Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie bij haar foto met haar nieuwe vriendje Robert op haar nieuwe Instagram-account. Een toepasselijke tekst voor een man die zich voordoet als politieagent maar volgens Facebook vrienden een crimineel is.

‘Bajes klant’

,,Laat je nakijken man… en dat werkt bij de politie. Hoop dat ze je gelijk ontslaan daar…” schrijft een dame onder Robbie zijn gebeurtenis ‘In een relatie’. Een andere Facebook-vriend reageert: ,,En jij gelooft ook echt dat hij bij de politie zit?” Waarop een andere dame antwoordt: ,,Het is een bajes klant”. In de laatste Instagram-post van ‘Robbie’ is te zien dat hij aan het ‘chillen is op de luchtplaats’ in een gevangenis.

Relaties

De realityster, bekend van Oh Oh Cherso, heeft weinig tot geen geluk in de liefde gehad. Van ex Michael van der Plas, waarmee ze ook realityshows Barbie’s Bruiloft, Barby’s Baby en Huisje Boompje Barbie heeft gemaakt, is ze gescheiden. Een aantal maanden geleden kwam het schokkende nieuws dat haar grote liefde Gelmore plotseling overleed aan een hartstilstand. Al snel, binnen drie weken, vond ze de liefde terug bij Dave. Gezien haar nieuwe liefde Robbie, is blijkbaar is de relatie met Dave ook ten einde.

Zwanger?

Het roddel-account Samantha_de_jong_29 speculeerde dat ‘Barbie’ weer zwanger zou zijn. Het Instagram-account deelde een foto van de blondine die zij zelf postte op 26 juli waar een bol buikje schuilt achter haar arm, poserend in de sportschool.

Meer DenD